Page 11 - Preview
P. 11

Program
Reginedagan 2023
Tirsdag 25. juli
11
  11.00
Familietur til Kvantovannet
18.00
Eventyr i Arktis
Girlpower i Arktis! Sasha drømmer om Arktis og grubler over skjebnen til bestefaren. Han var en anerkjent forsker og polfarer som forsvant på sin siste ekspedisjon for å erobre Nordpolen. Sasha har alltid vært fascinert av det eventyrlige livet til bestefaren, og kjenner kallet: å være en oppdagelsesreisende. Sashas foreldre derimot ønsker at hun skal gifte seg inn i aristokratiet. Uredde Sasha trosser sin skjebne og flykter hjemmefra. Hun legger ut på en eventyrlig reise mot Nord, på leting etter bestefaren og skipet hans.
Inngang: 50 kr. Gratis for de som er under 18 år Sted: Bøhallen kino (kart: 8)
Arrangør: Vesterålen filmklubb
Ta med ungane og alle andre du kjenner, og bli med på tur opp til gapahuken ved Kvantovannet tysdag 25. juli.
Vi startar frå parkeringsplassen i Tverrråsen (Guvågveien 180) klokka 11:00. Turen opp tek om lag ein time. Det kan være vått nokre stader,
så godt fottøy er lurt. Turen passar kanskje best for vaksne og born frå 5 år.
Det blir bildequiz for borna, og bålkos med grilling for alle. Ta gjerne med litt å leggje på grillen – vi har også ”lite greier” på lur om det
skulle trenges. Og om du vil ro deg ein liten tur, har vi båt, årar og redningsvestar til store og små. Veret avgjer om det blir tur, men satsar sjølvsagt på godt og tenlig ver.
Sted: Kvantovannet (kart: 14) Arrangør: Grendelaget Godt Haap
20.00 (dørene åpnes kl. 19.00)
Lygarkveld med Marianne Meløy og Svein Willy Andersen
Marianne Meløy fra Alsvåg er tilbake som storlygar under Reginedagan. Gjett om vi gleder oss! Som hun sjøl sier: «I ei tid med mye fake news, fake insta, fake face er det vel ekstra fint å erkjenne å samles for å innrømme at vi lyver – på Lygarkveld.»
Til akkompagnement har Marianne fått med seg Bø sin store sønn, Svein Willy Andersen. Og kjenner vi Svein Willy rett, så kommer det nok ei og anna sannferdig lygarhistorie fra den karen også.
Publikum oppfordres til å komme med gode historier, så kanskje får du anledning til å bidra med din favoritt-historie, du også! Det blir rikelig tilgang til kaffe og kaker og drikkevarer både med og uten aldersgrense, så da skulle alt være lagt til rette for tidenes Lygarkveld.
Billetter: kr 400,–. Selges i døra og på Bohallen.no Sted: Straume Samfunnshus (kart: 4)
Arrangør: Bø kunst- og kulturstrøm
       STRAUME
MANDAG - LØRDAG: 08.00 - 22.00
 Vi støtter Reginedagan 2023
  BØ
Utdanningsforbundet Bø ønsker lykke til med Reginedagan 2023!
 

   9   10   11   12   13