Page 18 - Reginedagan-2022
P. 18

Program   Søndag 31. juli
     16.00: Æventyrstien
Velkommen til vår tradisjonelle eventyrsti; et koselig arrangement for hele familien. Langs veien fra Bøhallen til Skyttarhuset og tilbake finner dere mange små snutter av eventyr fra vår nasjonale eventyrskatt. Klarer du å gjette hvilke?
Saft ved Skyttarhuset. Diplom utdeles ved Bøhallen når dere er ferdig.
Billetter 50 kr. Gratis for de som er under 18 år Arrangør: Bø kunst- og kulturstrømkomité
22.00–24.00:
Aften på Bø Museum
I timene før Reginedagan 2022 avsluttes er museet åpent og vi serverer rykende varm fiskesuppe. Gratis inngang og omvisning på museet.
Arrangør: Bø Museum
Foto: Bladet Vesterålen
24.00:
Offisiell avslutning av Reginedagan 2022
Vi er på scenen ved Friluftsgalleriet. Midnattstimen har slått og vi er kommet til avslutninga av Reginedagan 2022. Her vil vi få musikalske innslag ved bandet Kul Effekt.
Torgeir Thorsen har vært med i Bø kunst- og kulturstrømkomité siden Reginedagan startet. I denne natt vil han foreta den offisielle lukkinga av årets festival.
Sted: Friluftsgalleriet
Arrangør: Bø kunst- og kulturstrømkomité
20.00:
Konsert med Erik Lukashaugen I Malnes Kirke
Erik Lukashaugen er en av Norges travleste visesangere, mye takket være hans tolkninger av tømmerhuggeren Hans Børlis dikt. Børli- albumene «Av en sliters memoarer» (2013) og «Vi eier skogene» (2018) ble hyllet av så vel kritikere som publikum og ble belønnet med henholdsvis Vidar Sandbecks kulturpris «Regnbågåbrua» og nominasjon til Spellemannspris.
Sangeren og gitaristen fra Elverum vil i hovedsak fremføre tonesatte Børli-dikt på denne konserten, i samspill med Bjørge Verbaan på trekkspill og tangenter og Tarjei Nysted på fiolin, mandolin og nøkkelharpe.
Billetter: aloproduksjoner.hoopla.no/sales/lukashaugen Sted: Malnes kirke
Arrrangør: ALO produksjoner
   Nordland Fylkeskommune støtter Reginedagan 2022
         16   17   18   19   20