Page 16 - Reginedagan-2022
P. 16

Program   Lørdag 30. juli
14.00:
Artist in Residence Vesterålen – Avdukning av skulpturene og kunstvandring på museumsområdet
Den italienske kunstneren Elena Redaelli og de norske kunstnerne Marta Nerhus og Brynhild Slaatto har hatt åpent verksted på Parkvoll og arbeidet med å ferdigstille sine skulpturer hver dag denne uka.
Nå er det klart for å vise fram tre av deres nye kunstverk som skal stå permanent i området rundt Friluftsgalleriet. Vi rusler sammen fra kunstverk til kunstverk og kunstnerne presenterer sine arbeider underveis.
Velkommen til en spennende avdukning av skulpturene!
Sted: Området ved Bø museum Arrangør: Bø kommune
16.00:
Bø symposium – Presentasjon av kunstnerne og prosessen
Bø kommune inviterte kunstnerne Ingrid Larssen, Sverre Gullesen, Andreas Siqueland, Edvarda Braanaas , Christin Løkke og Eva Charlotte Nilsen til et åtte dagers kunstsymposium i Bø med tema kystkultur. Målet for symposiet var å bidra til at museumsområdet Parkvoll kommer enda et steg videre mot å bli et kraftsenter for gode kunstopplevelser og kunstmøter i nord. Temaet for symposiet er kystkultur – i både fortid og framtid. Dette avsluttes i dag med en presentasjon av egen kunst og/eller utstilling av ferdig verk eller prosess.
Velkommen til et spennende møte med kunstnerne!
Sted: Friluftsgalleriet Arrangør: Bø kommune
18.00:
Dagboka vol. 2 – Lokalhistorie gjennom Anton Ellingsens dagbøker
Anton Ellingsen (1871–1949) førte dagbok. Vi følger han gjennom livets små og store begivenheter. Han bodde på Gaukværøya, og dermed får vi førstehands innsyn i hvordan han opplevde øylivet
og samfunnets endringer i løpet av 60 år. Tom Tobiassen og Hanne Terese Sjaastad er begge etterkommere av Anton Ellingsen. Sammen med Julie Therese Sæther presenterer de utdrag fra dagbøkene og formidler historier fra livet ved kysten. Vi fortsetter der vi slapp i fjor og tar opp tråden fra første verdenskrig og frem til 1949.
Billetter: 100 kr. Gratis for de som er under 18 år Sted: Kultursalen
Arrangør: Bø kunst- og kulturstrømkomité
       Lørdag 23. juli og søndag 24. juli Sommer-grilling på Bromles. Se egen annonse.
   Egil Kristoffersen & Sønner støtter Reginedagan 2022   14   15   16   17   18