Page 12 - Reginedagan-2022
P. 12

Program   Onsdag 27. juli
     Foto: Håvard B. Rødsand
Foto: Håvard B. Rødsand
Oppstart tre dager med sandvolleyballskole på gressbanen ved Bøhallen.
Kl. 11.00: 1.–6. klasse
Kl. 14.00: 7.–10. klasse
Onsdag 27. juli til fredag 29. juli har Bø volleyballklubb gratis sandvolleyballskole for barn og ungdom i Bø. Alle som får plass får lære mer om sandvolleyball og de får en liten utstyrspakke samt lunsj alle tre dager. Vi har plass til 60 deltagere. Vi har 6 flyttbare baner som vi kan bruke. Volleyballskolen foregår på gressbanen ved Bøhallen. Der rigger vi oss opp og får bruke Bøhallens fasiliteter. Det er gratis å delta. Påmelding: bovolleyball.no
16.00:
Eventyrstund for voksne
Gøril Karlsen forteller eventyret «Jan Matros» av Regine Normann, og etterpå blir det en samtale mellom Liv Helene Willumsen og Gøril Karlsen hvor vi snakker om hvordan vi oppfatter dette eventyret
og hvordan vi som voksne kan forstå en tekst som er skrevet for barn. Etter samtalen inviteres publikum til å komme med inntrykk, spørsmål og synspunkter.
Gratis inngang
Sted: Bø bibliotek
Arrangør: Stiftelsen Regine Normann
       Foto: Harriet M. Olsen
18.00:
Bokbad med krimforfatter Heine T. Bakkeid
Heine T. Bakkeid bor i Kvæfjord, og har skrevet for både ungdom
og voksne. De senere år har Bakkeid gjort seg bemerket langt over landets grenser som krimforfatter, og bøkene hans om den tidligere avhørslederen Thorkild Aske er solgt til 18 land.
«Jeg skal savne deg i morgen» (2016) var Bakkeids første krimroman. Bok nummer to i serien om Aske «Møt meg i paradis», ble Bakkeid nominert til Rivertonprisen (2018). Nummer tre, «Vi skal ikke våkne», kom i 2019. «St. Avenger» (2021) er den fjerde boken i serien, som han vant Rivertonprisen for.
Heine Bakkeid vil bokbades av bibliotekar Astrid Kristine Andreassen.
Gratis inngang
Sted: Bø bibliotek Arrangør: Bø bibliotek
18.00:
Alle gode ting er 3 på Haugsnes
Etter at han Corona stoppa oss i både 2020 og 2021 er vi sterkt tilbake i år og kan by på ein forhåpentlegvis magisk aftan på grendehuset på Haugsnes.
Konsert med visebandet Åtgaum som vil begeistre oss med god musikk og fleirstemt song
Derefter blir det Quiz med Trine Graff og Jarle Johnsen. Konsertstart ca. 18:30 / quizstart ca. 20:30
Cornelis-viser og tilliggende herligheter
Det dreier seg i første rekke om songar av den store meisteren Cornelis Vreeswijk med skrå blikk på kjærleiken og samfunnet. Men gruppa byr også på tonesette tekster av andre diktarar og låtskrivarar som på ulike vis passer inn i meisterens viselandskap – dikt av Jens Bjørneboe, Knut Hamsun og Nils Ferlin, og låtar av tromsøduoen Tobben og Ero, Ole Paus og Bellmann, berre for å nemne nokre.
Velkommen til ei snill stund med 1970-tallets viseskatter!
Quiz med Trine og Jarle
Nokre justeringar sia sist blir det, vi har vore på studietur i Hovden, men det meste er likevel med det gamle og slik det alltid har vore. 60 varierte spørsmål med litt av kvart om både dette og hint – skulle være noko for alle. Premiering til dei 3 beste laga. Helst ikkje over 6 deltakarar pr. lag. Vi satsar på stort oppmøte, stor stemning og høg trivselsfaktor.
Traktement med det beste på bordet av både vått og turt. Cash, terminal og VIPPS – vi har alt! Husk cash til quizen! Billettar til konserten seljast KUN i døra.Det er IKKJE forhandspåmelding til quizen.
Prisar: konsert/quiz 250/100 pr. person Arrangør: GL Godt Haap
23.00:
Midnattstur til Sinahula
En mild sommernatt med kun en svak bris inn Åsandfjorden. Stiv, sydvest kuling med kaldvær og styrtregn. Ingen kan kontrollere været – men midnattsturen blir arrangert uansett vær såfremt det møter opp en eneste interessert deltager. Guide blir som mange ganger før vår festivalsjef Tom Tobiassen. Til eventyrleser i hula har vi fått Wiveca Nordahl Wilhelmsen-Holm, og musikken fremføres av Feleleif, den velkjente Leif Egil Barth. Ta på passende klær, spesielt egnet fottøy da det kan være vått enkelte steder langs stien. Gjerne også et mykt sitteunderlag.
Det er ikke anledning til å ta med hunder inn i hula. Oppmøte der stien starter.
Parkering et stykke bortenfor
- utenfor lite, rødt hus ved
Bulistranda
Billetter: 100 kr. Gratis for de som er under 18 år Arrangør: Bø kunst- og kulturstrømkomité
 Tomme hus
Ubebodde hus står tomme. Ingen latter fyller rommet. Det blinka i et vindusglass: «Kom hit til mæg, her er det plass. Mitt liv er ennå ikkje omme».
Anne Martha Krey

   10   11   12   13   14