Page 10 - skreifestival-2018
P. 10

 Inviterer til smakfulle retter av modnet fisk
Har du lyst til å lære å lage smakfulle retter av klipp- fisk, boknafisk eller tørrfisk så kan du melde deg på kokkekurs med kokken Silje Ulriksen og Kjell Arne Halvorsen i under årets Skreifestrivalen.
smak før. Vi vet jo at god mat skaper god stemning i festlig lag. Det er det vi ønsker å vise de som blir med på kurset vårt, sier de to øksnesværingene.
Avslutter med et måltid
De synes begge at det er veldig hygge- lig at de kan få komme hjem til Øksnes og lære fra litt av sine kokkekunnskaper. Og at det skjer under skreifestivalen med mye liv og røre, synes de er ekstra artig. Når maten er ferdig skal det dekkes til et festmåltid. Hver kursdeltaker kan invite- re med seg sin partner eller en venn til å nyte den delikate maten de har laget på kurset. –Vi avslutter kurskvelden der vi spiser av den maten vi har laget. Vi kom- mer også til å anbefale gode drikker som passer godt til de rettene vi skal lage. De to kokkene vil at alle kursdeltakerne skal ha en hyggelig opplevelse sammen med andre med interesse for nye og spennen- de matretter. Senere kan de bruke det de har lært og selv invitere til et måltid hjemme der skrei står på menyen.
Avstandsmåler fra
til fantastisk
SKREI- PRIS
GLM 50 FØR 1999,-
1499.-
truls@myre-trelast.no – 952 73 757
Svein Arne Nilsen
I fjor holdt de samme kokkene Silje
Ulriksen og Kjell Arne Halvorsen kokke- kurs under Skreifestivalen og var nær ved å måtte avlyse kurset på grunn av for få påmeldte. I år er det så mange som har meldt sin interesse for deres kurs at de har sett seg nødt til å kjøre to kokkekurs under festivalen. En måned før kurset var det var det venteliste for å få være med. – I fjor kjørte vi kurs der deltakerne  kk være med å lage litt mer avanserte retter. I år har vi valgt å lage nye, spen- nende , smakfulle og enklere retter som det ikke tar så lang tid å lage. Det er mat- retter som kan forberedes dagen før, slik at man som vert kan ha tid til sine gjester
mens maten gjøres ferdig i form i oven, sier kokkene Ulriken og Halvorsen.
Satser på enkle og smakfulle retter
De er begge øksnesværinger som bor og jobber i Tromsø der de jobber mye med mat. De har denne gangen valgt å ha  skeretter som skal lages av tørr sk, bokna sk og klipp sk. Det er både ita- lienske og portugisiske  skeretter som har vært servert på  ere av de kjente spi- sestedene i Tromsø. – Det  nnes mange enkle og smakfulle retter som man ikke trenger å være utdannet kokk for å lage. Da kan man invitere familien og venner til retter som kanskje ikke så mange har
Skrei-TILBUD
10
VESTERÅLEN SKREIFESTIVAL 2018
STOL + PALL KR. 3.995.-
Duo m/pall
Kvalitetsstol i stoff. 204/36 grå. Bella med sete i støpt kaldskum.
SOVESOFA FRA
5.995.-
Young sovesofa m/sjeselong
Sovesofa med oppbevaringsmagasin. Mål: 230x155 cm. Liggemål: 140x200 cm. Nakkeputer 495.- Pyntepute: 245.-
Møbler • Madrasser • Tepper
Tlf. 76 13 33 04 • Storgata 8, 8430 Myre
KR.
NÅ




































































   8   9   10   11   12