Page 22 - Preview
P. 22

22
Reginedagan 2023
Søndag 30. juli
Program
   22.00
Aften på museet
Før avslutningen av Reginedagan 2023 åpner museet kl. 22.00, og du kan gå å se på utstillingene, handle i museumsbutikken og treffe kjentfolk.
Du kan også ta kveldsmaten her. Vi selger rykende varm fiskesuppe som du forhåpentligvis kan spise i solnedgangens vakre lys.
Arrangementet er gratis. Sted: Bø museum (kart: 6) Arrangør: Bø museum
 Foto: Maria Bratt
20.00
Konsert med Ola Bremnes i Malnes kirke
 Det er turbulente tider i verden. Med utgangspunkt i tema som er velkjente for Ola Bremnes, slik som havet, lokalhistorien og legendene langs med kysten, har han på sitt siste album «Stormtid» satt urolighetene i verden i et effektfullt og sterkt relieff mot beretninger fra vår nærhet.
Det er fortellinger som peker ut over seg selv og knytter an til vår egen tid. Samtidig er håpet og lyset der. Håpet om at en storm tar slutt, at en brann slukner, at varme vinder varsler vår og at vi skal ses igjen en vakker dag. Det er sterke beretninger i «Stormtid» og med dette albumet har Ola Bremnes laget et av sine viktigste og beste album i karrieren så langt.
Til Malnes Kirke kommer han sammen med Tore Bruvoll på gitarer, Gjermund Silseth, bass og Terje Nohr, også på gitarer.
Billetter kr 350,–
Sted: Malnes kirke (kart: 3) Arrangør: ALO produksjoner
  00.00
Offisiell avslutning av Reginedagan 2023
Midnattstimen har slått, og vi kan feire at Reginedagan er gjennomført for 23. gang.
Vi møtes ved scenen på Friluftsgalleriet. Det blir sang og musikk og gode ord. Musikalartisten Regine Vetleseter Strangstad slår an tonen akkompagnert av Tommy Nilsen. Deretter kan vi glede oss til
å oppleve den unge sangduoen Thea og Camilla. De to har deltatt på UKM lokalt, regionalt og på fylkesfestivalen i Bodø, og oppnådd gode resultater.
Astrid Kristine Andreassen er biblioteksjef og leder for Frivilligsentralen i Bø. Hun vil foreta den høytidelige lukkingen av Reginedagan 2023
Vi sees igjen om et år!
Sted: Friluftsgalleriet (kart: 6) Arrangør: Bø kunst- og kulturstrøm
Vi sees igjen neste år!
  
   20   21   22   23   24